21.11.06

Πειρατεία στον ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Βουρλούμης είπε χθες ότι στο καράβι του ΟΤΕ έχει γίνει πειρατεία. Ότι τις λουξ θέσεις τις έχουν καταλάβει οι συνδικαλιστές που ταξιδεύουν αμέριμνα, με ειδικά προνόμια και εξασφαλισμένη καμπίνα και για τα παιδιά τους! Ότι έχουν κλειδώσει στα αμπάρια τους πελάτες, οι οποίοι τρομπάρουν τις αντλίες που αδειάζουν τα νερά, γιατί το πλοίο μπάζει! Και ότι τα αφεντικά, που τα ψηφίζει το πλήρωμα, δε θέλουν φασαρίες, απλά κούτσα κούτσα να καβατζάρουμε τον επόμενο κάβο (εκλογές) και βλέπουμε...

Ωραία τα είπε ο Πρόεδρος. Λες και δεν το είχαμε καταλάβει ότι τόσα χρόνια "τρομπάρουμε" για να μην μπατάρει το πλοίο με τους παχυλά αμειβόμενους συνδικαλιστές. Λες και δεν καταλάβαμε ότι η κάθε Κυβέρνηση "κάνει την πάπια" γιατί φοβάται το εκλογικό κόστος. Λες και δεν καταλάβαμε ότι και ο ΟΤΕ είναι ένα από αυτά τα ωραία νεοελληνικά "κυκλώματα" στα οποία βολεύονται όλοι (Κυβέρνηση, συνδικαλιστές, κόμματα, μεγαλοστελέχη) εις βάρος πάντα του φορολογούμενου! Μόλις προχθές ο Πρόεδρος της Telefonica δήλωνε ότι "τυχόν προσφορά για εξαγορά του ΟΤΕ είναι ασύμφορη. End of story".

Παραλειπόμενα: Πετάχτηκε (σαν... μην πω!) και ο ΣΥΝ και υπερασπίστηκε τους συνδικαλιστές και την επικρατούσα κατάσταση, όπως κάνει τελευταία με κάθε καλοβολεμένο δημόσιο υπάλληλο (μήπως και μαζέψει καμιά ψήφο...).

Ό,τι και να πεις...

1 σχόλιο:

Μαύρος Γάτος είπε...

Μα τί λέτε τώρα, μα τί λέτε... αν είναι δυνατόν!!!

Πέιτε καλύτερα "τον Π-ΟΤΕ, ΟΤΕ!!!!"

(ΔΕΝ έκανα λάθος...)