8.3.07

Φραπελιά 2,5 εκατομμυρίων ευρώ...

Βγήκε χθες η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και αποκάλυψε ότι η μεσημεριανή εκπομπή της Άννας Δρούζα στην κρατική τηλεόραση κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο (κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο παλαιές δραχμές, για όσους δεν συνειδητοποιούν ακόμη τα ποσά αυτά σε ευρώ...).

Και προκύπτει το ερώτημα τι είναι αυτό που προσφέρει η κυρία Δρούζα, το οποίο κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι μεσήλικες που υποστηρίζουν ότι είδαν εξωγήινους, οι συζητήσεις για το σεξ στην τρίτη ηλικία, τα θέματα για το ζάχαρο και την πίεση, η μαγική συνταγή της «φραπελιάς» που κατέκτησε την ελληνική κοινωνία, είναι άραγε επαρκείς λόγοι που δικαιολογούν την καταβολή τέτοιου ποσού στην κυρία Δρούζα;

Έχω ξαναγράψει για την κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ, αλλά και για την ανταποδοτική εισφορά των 300 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που πληρώνουμε οι φορολογούμενοι στην ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Είμαστε όλοι, χωρίς να θέλουμε αλλά και χωρίς να αντιδρούμε, συμμέτοχοι ενός συστήματος που μας ρουφά το αίμα και το αποδίδει στην κάθε διαπλεκόμενη κυρία Δρούζα για να μας κάνει τον εγκέφαλο χυλό.

Ποιά πολίτισμένη κοινωνία θα έδινε 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην Άννα Δρούζα και με το ζόρι το 1% του ποσού αυτού στον γιατρό του ΕΣΥ ή στον πανεπιστημιακό καθηγητή; Σε τέτοιο σημείο ξεφτίλας φτάσαμε; Γιατί δεν αντιδρά κανείς; Βλέπετε όλοι Δρούζα και πίνετε φραπελιές;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό σου θα είχε βάση αν παρέθετες και τα λεφτά που φέρνει η εκπομπή από τις διαφημίσεις και αυτά ήταν λιγότερα.
Το γνωρίζεις το νούμερο;

Ανώνυμος είπε...

Τα συνολικά ετήσια διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ είναι περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ και το ετήσιο ανταποδοτικό τέλος περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρείς ότι πάνω από το ένα τρίτο των διαφημιστικών εσόδων της ΕΡΤ το φέρνει η Δρούζα; 2,5 εκατομμύρια ευρώ διαφημίσεις; (Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για περίπου 1 δισεκατομμύριο δραχμές!)

expaganus είπε...

Δεν αξίζει να παίρνει μισθό η γυναίκα... Φέρεται άσχημα σ' αυτούς που παρουσιάζει και υποτιμά τους καλεσμένους της. Για του λόγου το αληθές δείτε:
http://www.agazilos.org/mporw1.htm