11.5.07

Ζήτω η Ελληνική Αστυνομία

Εγώ δεν πιστεύω ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ανίκανη και αναποτελεσματική. Ανήκει απλά στο Ελληνικό Δημόσιο και λειτουργεί με αυτή τη νοοτροπία. Αφού όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κινούνται στον αστερισμό μέσον-φακελάκι-μίζα-αραχτή-επίδομα-πρόωρη συνταξιοδότηση, οι αστυνομικοί γιατί να λειτουργήσουν αλλιώς; Μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις!

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε διάρρηξη σε δύο διαμερίσματα της πολυκατοικίας μας. Όχι την ίδια μέρα, με διαφορά 4 ημερών. Η αστυνομία ήρθε και στις δυο περιπτώσεις και μας καθησύχασε: «Ναι, ξέρουμε, είναι μια συμμορία που έχει πάρει με τη σειρά όλη τη γειτονιά». Οπότε εντάξει, μην έχουμε απαίτηση να τους πιάσουν κιόλας! Τουλάχιστον ξέρουν ότι υπάρχει συμμορία...

Υ.Γ. Η παραπάνω φωτογραφία του Associated Press δημοσιεύθηκε σήμερα σε ελληνική εφημερίδα και είναι θέαμα όχι άγνωστο: δύο περιπολικά παρκαρισμένα παράνομα, καταμεσίς του δρόμου, και οι αστυνομικοί, παρεούλα, αράζουν στη δροσιά και πίνουν το φραπεδάκι τους... Ελλαδάρα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεξια της φιλελλενων....δεν υπαρχει πινακιδα.........απαγορευτικη,μιση ωρα στο 8ωρο δεν δικαιουνται να κανουν διαλειμμα?εσυ οταν δουλευεις?