15.7.07

Σεμνά και ταπεινά... κατά τον κ. Βουλγαράκη


Η «Νέα Διακυβέρνηση», ως γνωστόν, ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα της επανίδρυσης του κράτους. Θεώρησε έτσι ο μέσος πολίτης, ο αηδιασμένος από τη ρεμούλα πολλών χρόνων που προηγήθηκε, ότι θα εφαρμοζόταν ένα νέο ήθος διακυβέρνησης, μια σεμνότητα και μια ταπεινότητα, και τους έδωσε την ψήφο του.

Φυσικά ο πολίτης αυτός ήταν ανιστόρητος. Άλλως θα είχε διδαχθεί από τα 180 χρόνια Ελληνικού Κράτους, ότι η ρεμούλα και το πλιάτσικο ήταν πάντοτε καθεστώς. Ο,τιδήποτε άλλο είναι παχιές κουβέντες.

Στο παραπάνω βιντεάκι παρουσιάζονται κάποια στοιχεία που αφορούν τον κ. Βουλγαράκη. Με βιογραφικό απλώς... ΟΝΝΕΔ, ο κ. Βουλγαράκης υπουργοποιήθηκε και αναποφεύκτως συνέχισε το πλιάτσικο των προκατόχων του. Επιεικώς αγαθός όποιος ανέμενε κάτι άλλο. Κάτι οι υπουργικές μπίζνες, κάτι οι διορισμοί των συγγενών του, κάτι η προώθηση τεραστίων δημοσίων συμβολαίων προς τη συμβολαιογράφο σύζυγό του (όπως αποκάλυψε και η Ελευθεροτυπία), ο κ. υπουργός το 2004 τριπλασίασε το (φανερό) εισόδημά του και έκτοτε βρίσκεται άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.



Όσο για το πολιτικό ήθος, το δεύτερο βιντεάκι αποκαλύπτει ότι ο υπουργός παραμένει τραμπούκος ΟΝΝΕΔίτης (εξάλλου αυτό το στοιχείο του βιογραφικού του του προσπορίζει τα προς το ζειν). Απλά φόρεσε κοστούμι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: