19.7.06

Εστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία...


Έχω την εντύπωση ότι ο Μητσοτάκης είχε δίκιο, ότι "σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει". Κανείς δεν ασχολείται πλέον με το προς βορράν γειτονικό κρατίδιο απάτριδων σλαβόγυφτων και την εξωφρενικά ανιστόρητη κοσμοθεωρία, στην οποία εδράζει την ύπαρξή του. Λες και περιμένουμε να λυθεί το ζήτημα από μόνο του, ή να μας το λύσουν οι άλλοι. Προχωράει και η σύνδεσή του με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το όνομα FYRoM, σαν να μη συμβαίνει τίποτε...

Στο μεταξύ, στη "μακεδονική wikipedia" δημοσιεύεται ο παραπάνω χάρτης της "Makedonija", αλλά και όλη η "ιστορία του κράτους", με Φίλιππο, Μεγαλέξανδρο, κλπ. Επίσης, μελέτη (εδώ στα αγγλικά σε μορφή pdf) σύμφωνα με την οποία οι "Μακεδόνες" είναι αρχέγονα φύλα της Βαλκανικής, ενώ οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται εθνολογικά από την υποσαχάριο Αφρική!!

Τέλος, διαβάζω ότι η Βουλγαρία, η οποία αναγνώρισε το κράτος, αλλά όχι το έθνος των "Μακεδόνων", θεωρώντας τους Βουλγαρικό φύλο, μοιράζει αφειδώς βουλγαρικά διαβατήρια σε όποιον "Μακεδόνα" υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι είναι βουλγαρικής καταγωγής, πράγμα που έχουν ήδη κάνει πάνω από 10.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο τέως Πρωθυπουργός της FYRoM (1998-2002) Λιούπσο Γκεοργκιέφσκι. Προσεχώς η Βουλγαρία γίνεται μέλος της Ε.Ε. και οι κύριοι αυτοί Ευρωπαίοι πολίτες...

Από εμάς, πρόκειται να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το "μακεδονικό";

5 σχόλια:

artfarted είπε...

Έχεις χάσει επισόδεια αλλά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι πολλοί Σκοπιανοί αποκτούν διπλή υπηκοότητα. Σε δέκα χρόνια (από πότε ξεκινάει το μέτρημα;) τη Μακεδονία δεν θα τη διεκδικούν τα σκόπια αλλά η Σόφια. Προτιμώτερο δεν είναι; Με τους Βούλγαρους ο καβγάς πάει πολύ πίσω.

Stelios Frang είπε...

Όπως εσύ γράφεις για "απάτριδες, σλαβόγυφτους", έτσι κι αυτοί απαντάνε ότι οι Έλληνες κατάγονται εθνολογικά από την Αφρική - 'Ανω ή Κάτω Σαχάρας δεν παίζει ρόλο, η ουσία είναι να είναι το ίδιο απαξιωτικοί, αν είναι απαξιωτικό να είσαι Σλάβος, Γύφτος ή Αφρικανός.

Να θέσεις τις απορίες σου στους επαγγελματίες μακεδονολόγους που τσιμπούσαν και τσιμπάνε ψήφους υποσχόμενοι το τίποτα... σ' εκείνους που έλεγαν ότι δεν θα δεχτούν με τίποτα σύνθετο όνομα που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, βέβαιοι όντες ότι δεν θα ζουν πια, όταν όλος ο κόσμος ονομάζει το συγκεκριμένο κρατίδιο απλά Μακεδονία.

Ανώνυμος είπε...

Είναι άθλιος ο χειρισμός του θέματος.
Πολύ απλά δε θέλουν να το λύσουν.

Εγώ αυτούς τους αποκαλώ προδότες!


Δεν είναι η πρώτη αδικία που γίνεται, θα τηνκ αταπιούμε σα μαλάκες.

Εγώ προσωπικά, δεν πρόκειται πολύ να γράφω το "κράτος" αυτό ως "Μακεδονία". Ατιμάζεται η λέξη, με ένας καθαρά πρόστυχο και βέβυλο τρόπο.



ΕΛΕΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

(ουπς, σόρρυ για το "πολιτικοί", είναι άθλια λέξη...)

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να πω ότι, η προειδοποίησημ ε τα κόκκινα γράμματα είναι όλα τα λεφτά! LOL!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, η δυτική και ανατολική Μακεδονία πού είναι; loooool