21.7.06

Ο Τάκης Τσουκαλάς σε ρόλο... χτίστη δημαρχιακού προφίλ!

Το είδαμε κι αυτό...

Στις αρχές Ιουλίου ο γνωστός Τάκης Τσουκαλάς (μέλος της Θύρας 7, τηλεοπτικός σχολιαστής, "άντε γειά!") προσελήφθη από το Δήμο Πειραιά ως... χτίστης! Προ ημερών, στις 17 Ιουλίου, αποσπάστηκε (ο χτίστης) στο Γραφείο Δημάρχου, με απόφαση που υπογράφει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αγραπίδης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου.

Λεγόταν ότι ο Τάκης Τσουκαλάς θα κατέβει ως υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Αγραπίδη, αλλά φαίνεται ότι επελέγη άλλος τρόπος... συνεργασίας!!

Νομίζω έχουν πέσει πλέον οι μάσκες για το πως "χτίζεται" δημαρχιακό προφίλ στην Ελλάδα (με τα χρήματα των δημοτών πάντα...)

1 σχόλιο:

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Αμέ, ωραίος ο κ. Αγραπίδης. Σου λέει ο Παναγιώτης Φασούλας θα μαζέψει ψήφους του Oλυμπιακού – κάτσε να κάνω και εγώ μία "μεταγραφή" με τα λεφτά των Πειραιωτών φυσικά όπως είπες.

Όχι ότι έχει πολύ σημασία αλλά στην εκπομπή του ο κ. Tσουκαλάς το έπαιζε και "αντιδεξιός" (με ότι μπορεί να σημαίνουν οι λέξεις αυτές …). Kάποτε πίστευα ότι ο τύπος είναι τρελός, αλλά τουλάχιστον αυθεντικός τρελός. Στο δικό του κόσμο ο Oλυμπιακός είναι μία ... ιδέα. Tελικά είναι μία ιδέα, και μάλιστα προσοδοφόρα – ως γνωστόν ο ανεξάρτητος, επαναστάτης φίλαθλος είναι και … κηπουρός στην Intracom. Nαι, δε μασάμε πια …