17.12.08

Καλά Χριστούγεννα

Αποχωρώντας για διακοπές από το τρελάδικο που λέγεται Ελλάδα, εύχομαι ολόψυχα στην Κυβέρνηση «Καλά Χριστούγεννα».

Μακάρι το 2009 η Κυβέρνησή μας να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα το ξεσκέπασμα των σκανδάλων, όπως έπραξε μέχρι τώρα με το Ζαχόπουλο, τη Ζίμενς, το Βατοπαίδι και να τιμωρήσει με την ίδια παραδειγματική σκληρότητα τους ενόχους.

Μακάρι το νέο χρόνο όλοι οι Έλληνες να αποκτήσουμε την ανθρωπιά ειδικού φρουρού, τη φορολογική συνείδηση του Βουλγαράκη, την τιμιότητα του Ρουσόπουλου, την ευθιξία του Παυλόπουλου, τη σεμνότητα και ταπεινότητα της κυβέρνησης αυτής.

Φίλοι μου, κατά την Κυβέρνηση, το 2008 που φεύγει απέδειξε ότι ο Ζαχόπουλος πήδηξε στο κενό επειδή είχε γκόμενα, δεν υπήρξε σκάνδαλο. Ότι η Ζίμενς λάδωσε μεν με δεκάδες εκατομμύρια διάφορα στελέχη και των δύο κομμάτων εξουσίας, αλλά τελικά δεν στάθηκε δυνατόν να βρούμε ποιά είναι αυτά. Ότι στο Βατοπαίδι το Δημόσιο ζημιώθηκε 1 δις ευρώ, αλλά κανένας πολιτικός δεν τσίμπησε κάτι από αυτά, άρα δεν χρειάζεται να τιμωρηθεί κανείς. Ότι ο Βουλγαράκης δικαιούται να κάνει offshore να γλιτώσει φόρους, αλλά ο Έλληνας πρέπει να έχει φορολογική συνείδηση. Ότι ο Ρουσόπουλος είχε «πνευματικό» τον επιχειρηματία της χρονιάς κ.κ. Εφραίμ! Ότι ο Πάκης ο Παυλόπουλος θα θυμάται για όλη του τη ζωή τα επεισόδια της Αθήνας, αλλά και τις πυρκαγιές της Ηλείας. Ότι όταν οι σφαίρες εξοστρακίζονται, πετυχαίνουν κατευθείαν στην καρδιά. Ότι κακώς η νεολαία εξαγριώνεται και τα σπάει: δεν πειράζει που δεν υπάρχει παιδεία, υγεία, εργασία, αξιοκρατία, δημόσια διοίκηση, μέλλον, γενικά δεν υπάρχει τίποτα εκτός από παχιές κουβέντες και ψέματα. Αρκεί που υπάρχει ο Καραμανλής (Αλήθεια, Κωστάκη, σε ποιο level το έφτασες το playstation;)

Για μένα, φίλοι μου, το συμπέρασμα του 2008 ήταν ένα και μοναδικό: πολύ λίγα έσπασαν, πολύ λίγα έκαψαν! Είθε το 2009 να τους σπάσουν τα κεφάλια και να τους κάψουν όλους!! Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: