15.12.06

Μιλάει ακόμα ο Μιλτιάδης Έβερτ;

Καλά, του Έβερτ γιατί του δίνουν μικρόφωνο; Επειδή βοηθούσε Εβραίους ο πατέρας του το 1940, πρέπει εμείς το 2006 να υφιστάμεθα μια φάτσα άρτι σωσμένου από εγκεφαλικό να έχει άποψη επί παντός επιστητού;

Βγήκε και είπε πάλι σήμερα ότι κακώς προτίθεται η Κυβέρνηση να πουλήσει τον ΟΤΕ μαζί με το μάνατζμεντ. Γιατί; Έχει ψηφοφόρους να βολέψει στον ΟΤΕ ο κ. Έβερτ; Του αρέσει όπως λειτουργεί σήμερα ο ΟΤΕ; Του αρέσει γενικώς η κρατική διοίκηση, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι προμηθευτές του ΟΤΕ, τα λαμόγια, οι συνδικαλιστές, η χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών, το ακριβό διαδίκτυο, η ανύπαρκτη διείσδυση ευρυζωνικότητας; Σαν τα μούτρα του είναι σήμερα ο ΟΤΕ, γι' αυτό του αρέσει! Πιπιλάει και την καραμέλα της "εθνικής ασφάλειας", και εντάξει είμαστε! Περί εθνικής αξιοπρέπειας, κουβέντα!

Η αξιοπρέπεια, γενικώς, θα επέβαλε στον κ. Έβερτ που γεννήθηκε το 1939 να είναι μέλος κανενός συλλόγου τέως βουλευτών, στο Γηροκομείο Αθηνών, σε κανένα σανατόριο για το Αλτσχάιμερ, αλλά πάντως όχι από κανάλι σε κανάλι να εκφράζει απόψεις για την οικονομία, την τεχνολογία και το μέλλον της Ελλάδας. Στο τέλος θα τον ρωτάμε τον παππού την άποψή του για το ποιό πακέτο DSL να αγοράσουμε, τι δυνατότητες Bluetooth έχει το κινητό μας και πώς θα σχεδιάσουμε το blog μας.

Αλλά δυστυχώς έτσι είναι η πατρίδα μας. Ο κόσμος πάει μπροστά και σε εμάς το πάνω χέρι έχουν οι αρχαιολογίες, τα σκιάχτρα από το παρελθόν που ξεπηδούν σε κάθε μας βήμα και ουρλιάζουν "Καρδίτσα, Καρδίτσα"!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα, μην το στενοχωρείς και πάθει τίποτα ο (τέως) μπουλντόζας... Ήθελε να ακουστεί το όνομά του και βρήκε αφορμή να μιλήσει πάλι! Στην επόμενη Βουλή θα είναι η κόρη του.